fmparfüm rendelés fmgroup classic fmworld fm group lista fmparfümök
fm parfüm rendelés fm group lista feromon


         FM GROUP hírek
          friss információk
facebook.com/fmparfum.hu
fmparfümök fmgroup classic fmworld
› Parfümök   női & férfi

› FM parfüm nevek

› Feromonos parfümök

› Top 10 FM parfüm

› MAKE UP

› FOR HOME

› FM termékfotó galéria
fmparfümök fmgroup classic fmworld

FM Vásárlói Klub

Vásárolja meg klubtagsági áron
az FM termékeket!
Klubtagsági ár =
katalógus ár -35%

Legyen Ön is FM Klub tag!

• A tagság ingyenes!
Nincs feltételekhez kötve!

Klubtagságról  »»»
feromon fmparfüm fm group world

FM Forgalmazói Klub

Az FM Group többféle üzleti lehetőséget kínál tagjai részére, illetve a cég nemzetközi eredményeiből is juttatást biztosít.

Legyen munkatársa egy dinamikusan fejlődő cégnek!

• Feltétel a starter (bemutatótáska) vásárlása!

Termékforgalmazásról  »»»
fm parfüm rendelés fmworld fmgroup

FM Group katalógusok
letölthető változat

› Parfüm katalógus

› Make Up katalógus

› For Home katalógus
fm group classic fm parfüm lista
FM termékfotók

fm parfüm rendelés fm group classicfmparfümök feromonparfüm pheromon fmparfümlista fm group polska

Feromon tartalmú FM parfümök

Pheromone collection FM by Federico Mahora


  Növelje szexuális kisugárzását androstenone-t tartalmazó FM parfümökkel!

fm feromonos parfümök

FM feromonos parfümök:

Női parfümök: FM | 18f, 23f, 33f, 81f, 97f, 98f, 101f,
Férfi parfümök: FM | 52f, 56f, 64f, 110f, 120f, 134f,


Mi az a FEROMON?

A feromon a görög pheran-átvitel és a horman-izgatni szavakból ered.

A feromonok a természetben megtalálható kémiai vegyületek, melyek egyaránt jelen vannak a rovarokban, az állatokban, és az emberekben is.

A feromon, szexuális illatanyag, anélkül ejt szerelembe minket, hogy bármit is észrevennénk. A számunkra vonzó személy közelében agyunk jelez: "ő az Igazi!". Ezután a szerelem mély vermében találjuk magunkat, ahonnan akár évekig sem mászunk ki. Nem is nagyon akarunk szabadulni ebből a kellemes csapdából, hiszen mindenhol jó, de legjobb kedvesünk közelében. Imádod kedvesed szemét, mosolyát, de legelsőnek bőrének illatába szeretsz bele. Ha agyadnak "tetszik" kiszemelted feromonja, zöld jelzést ad a gyöngéd érzelmeknek. Ha szexuális illatanyaga alapján illik hozzád a szemrevaló illető, a többi már csak rajtatok múlik.

Szerte az élővilágban fontos szerepük van, mint a kommunikáció legelső formái. Segítik az állatokat a területük megjelölésében, a társak felismerésében és a nemi érdeklődést is jelzik. Bizonyos emberek a természetes feromonjaiknak köszönhetően mindig a figyelem középpontjában állnak, még akkor is ha nem jóképűek vagy gyönyörűek.

Kutatók felfedezték, hogy a feromonok fontos szerepet játszanak az embereknél is. A feromonok irányítják a nemi viselkedésünk, és a tesznek vonzóvá mások számára. Az első ilyen felismert feromon az Androstenone volt.

Hogyan működnek a feromonok?

Egy ideig a tudomány azt hitte, hogy az emberek elvesztették az evolúció során a feromonok tudatos felismerésének a képességét. Azonban kutatók felfedezték, hogy ez a képessége az emberben még mindig létezik.
A Coloradoi és Utahi Egyetem tudósai felfedezték a feromonok észleléséért felelős szervet az orrban, ami a VNO (Vomeronasal Organ). A VNO szerepe az orrban a feromonok pontos érzékelése. Ezt a felfedezésüket tudományos kísérletekkel is bizonyították.
Az orr belső részébe különböző műszereket helyeztek. Ezek a berendezések mérték a sejtek tevékenységét. A mérésekkel megállapították, hogy a sejtek reagálnak a feromonokat tartalmazó levegőre. Ezekkel a kísérletekkel férfi feromonokkal előidéztek tudatalatti nemi ingereket nőkben.
A feromonok tudatosan nem érzékelhetők az emberi orr számára, mivel illatuk nincs.
Hogy mégis miért vonzották a kísérletek során a nőket a férfi feromonok?
Mert a feromonok a VNO segítségével az orron át stimulálják a hypotalamuszt, vonzódást, nemi vágyat, testi és lelki vonzalmat okozva.

A feromonok láthatatlanok, észre nem vehetők, és mégis a tudatunkon kívül befolyásolják a párkapcsolatainkat. Vonzódást, ellenszenvet, vágyat, izgalmat, nyugalmat váltanak ki, és ezzel befolyásolják mindennapjainkat.

A testünk által termelt feromonok a legtöbb embernél nem elegendőek a megfelelő biológiai reakció kiváltásához. Ha szeretnénk növelni szexuális kisugárzásunkat, külső forrásból kell pótolnunk a feromonokat, melyhez ideális az FM parfümökben oldott feromon.

Az állatvilágban a feromonok szerepe

A másik nem egyedei által termelt feromon segítségével találnak párt akár több kilométeres távolságból a lepkék és más repülő rovarok.
Feromon segítségével tartja együtt a kirajzó dolgozókat a méhek fiatal királynője, feromon hatására választják el kicsinyeiket a patkányok, feromon dönti el, hogy melyik társát választja párjául a hörcsög, feromon jelzi az elefántoknak a dominancia-sorrendet.
A feromonok nagyon elterjedtek az állatvilágban, nagyon sok állatfajra sikerült már bebizonyítani, hogy feromonok befolyásolják a viselkedésüket.

Eddig azonban az ember kivétel volt, emberi feromon létezésére és hatására mindeddig nem volt tudományos bizonyíték. Szaglásunk túl gyenge ahhoz, hogy a feromonokat illatként észleljük.

 


hirdetés

napraforgó lecitin liposzomális c-vitamin recept házilag

Lavyl auricum ára

COPYRIGHT © ita - Az "FM GROUP" és az "FM GROUP FOR HOME" betű-grafikus védjegyek,
amelyek használatára az FM Group World jogosult.        
Partnerek     Oldaltérkép